Vergaderen met overnachten

eindeloze image

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

De Perfecte Bestemming voor Vergaderingen en Vakanties

Bij Lozer Lodge streven we ernaar om van jouw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken, of je nu op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie, een ontspannende vakantiebestemming, of een combinatie van beide. Onze prachtige accommodaties en uitgebreide faciliteiten zorgen ervoor dat je bij ons kunt genieten van een perfecte balans tussen werk en ontspanning.

VERGADEREN
OVERNACHTEN
CATERING
TEAMBUILDING

VERGADEREN EN MEER

Vergaderen in Stijl: Kies je Perfecte Ruimte

catering image 1

Lozerlounge

Onze ‘LozerLounge’ biedt een ruime omgeving voor grotere groepen en wordt altijd geleverd met uitstekende cateringdiensten.

catering image 2

Lozerloft

Voor kleinere bijeenkomsten is onze ‘LozerLoft’ de perfecte keuze, waar je kunt genieten van een intieme setting en toch profiteert van onze professionele diensten.

Of je nu een grote conferentie organiseert of een intieme zakelijke bijeenkomst plant, Lozer Lodge heeft de ideale ruimte voor jouw behoeften.

 • 2 vergaderruimtes, uitbreidbaar naar 3
 • Breakout rooms verspreid over de site
 • De buitenschuur
 • Diverse locaties in de tuin

OVERNACHTEN

Flexibiliteit voor

Accommodatie: Jij Kiest, Wij Regelen

Bij Lozer Lodge begrijpen we dat geen twee groepen hetzelfde zijn. Daarom bieden we een verscheidenheid aan accommodatie-opties, variërend van singles en doubles tot triples en meer. Of je nu een gezellige ruimte zoekt voor individuele gasten of een comfortabele grote vakantiewoning wilt, we hebben de juiste accommodatie voor jou. Mix en match verschillende loften om perfect aan de behoeften van je groep te voldoen.

 • slaapkamers: 1p – 2p – 3p – 4p – 5p – 7p
 • 1 nacht (enkel in de week) of meerdere nachten
 • combinatie van woningen mogelijk

CATERING

Catering op Maat: All In of Flexi, de Keuze is Aan Jou

Ons uitgebreide cateringmenu biedt je de vrijheid om je maaltijdplan aan te passen aan jouw voorkeuren. Kies voor het gemak van ons ‘All In’ pakket, waarbij je kunt genieten van heerlijke ontbijt-, lunch- en dineropties, variërend van gezonde keuzes tot smakelijke BBQ’s. Als je meer flexibiliteit wilt, ga dan voor ons ‘Flexi’ pakket, inclusief vergaderarrangement en lunch, terwijl je de mogelijkheid hebt om ontbijt en diner aan te passen of zelf te organiseren.

catering image 1

ALL-IN

 • Ontbijt – Lunch – Dinner
 • Vergaderarrangement
 • Dranken
catering image 2

FLEXI

 • Inclusief vergaderarrangement en lunch (verplicht)
 • Ontbijt en diner aanpasbaar (kan zonder)
 • Eigen dranken
Team Building Image

TEAMBUILDING

Teambuilding en Ontspanning: Meer dan Werk alleen

Bij Lozer Lodge geloven we dat teambuilding en ontspanning essentieel zijn voor een succesvol evenwicht tussen werk en plezier. Kies uit ons scala aan activiteiten, van sportieve uitdagingen zoals ‘De Mol’, tot rustgevende yogasessies. Ontdek ook onze eigen wijngaard tijdens een exclusieve wijndegustatie met rondleiding.

 • actieve activiteiten (de mol, lozer lodge trophee)
 • Zen-momenten (yoga, zwemmen, wandelen door het lozerbos)
 • Wijnproeverijen
 • 2VC
 • Picknicks

EINDELOOS GENIETEN

Ontdek de faciliteiten

Verwarmd zwembad met poolhouse

Catering

Verspreid over 6000m2

Fietsverhuur met partner

Buitenspeeltuigen

Petanquebanen

Overdekte schuur met BBQ

Wijngaard

Bos

Sportcoaching

Vuurkorf

Buitenpicknick

Enkele sfeerbeelden

Enkele Vragen

Kan ik een optie nemen?

Je kan inderdaad een optie nemen, die geldig is voor 1 week

Zijn er recreatieve activiteiten of teambuilding-opties beschikbaar voor deelnemers?

Jazeker! Hier bieden wij u diverse mogelijkheden;

 • Zo organiseren wij ‘de Lozer Lodge Trophy’, onze eigen teambuildingsactiviteit.
 • Geniet van een wandeling in ons eigen wijndomein en degusteer daarna met een wijnsommelier verschillende uitstekende wijnen.
 • Kies voor een originele teambuilding en volg in onze professionele keuken één van onze kookworkshops.
 • Daarnaast werken we ook samen met een aantal externe partners die ongelofelijk toffe teambuildings organiseren, zowel actief als sportief.
Zijn er vergaderfaciliteiten en audiovisuele apparatuur beschikbaar voor presentaties en workshops?

Alle vergaderfaciliteiten zoals stoelen, tafels, flipchart, draadloze beamer, projectiemuur, wifi… zijn uiteraard aanwezig.

Mogen we eigen catering meebrengen?

Indien jullie ervoor kiezen om catering zelf te organiseren en eigen dranken meebrengen gelden er kurkrechten en eventueel extra diensten.

Zijn er accommodatiemogelijkheden?

Op het domein vindt u één hoofdgebouw (= Lozerdorp) en twee bijgebouwen (= Lozerhof en Lozerloft). Op de gelijkvloerse verdieping van het hoofdgebouw is er een grote seminarieruimte met alle moderne vergaderfaciliteiten. Ook in het bijgebouw ‘de Lozerloft’ beschikken wij over een tweede seminarieruimte. Daarnaast zijn er op onze site verschillende breakoutrooms, diverse ontspanningsmogelijkheden en tal van logeermogelijkheden.

Reserveer Nu voor een Unieke Ervaring

Bij Lozer Lodge streven we ernaar om aan al je wensen te voldoen en een op maat gemaakte ervaring te bieden die blijvende herinneringen creëert. Of je nu een zakelijke bijeenkomst organiseert of gewoon wilt genieten van een ontspannende vakantie, we heten je van harte welkom in onze prachtige omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om je verblijf te plannen en ontdek waarom Lozer Lodge dé bestemming is voor jouw volgende evenement.

Vind jouw balans tussen werk en ontspanning bij Lozer Lodge