Over ons

Historiek van Lozer Lodge

Sinds de aankoop van de hoeve op 26 juni 1927 door toen grootvader Albert Van Huffel heeft Lozer Lodge een fascinerende geschiedenis doorgemaakt. De hoeve werd aanvankelijk uitgebaat als een landbouwbedrijf, maar groeide uit tot een prachtige locatie voor gasten die intussen van over de hele wereld zijn gekomen (Nederlands, Duitsland, Frankrijk, Brazilie, Italie …).

In 2010 nam Astrid Van Huffel het roer over en in 2012 vond Lozer Lodge zijn echte
roeping en opende het zijn deuren als een magische vakantiebestemming.

lozer-img

Het Gezin Achter Lozer Lodge

Lozer Lodge wordt met passie en toewijding beheerd door een hecht team van familieleden die elk hun unieke rol spelen. Astrid, de drijvende kracht achter onze offertedienst en boekhouding, zorgt ervoor dat elk verblijf perfect op maat is. Patrick, de bedreven beheerder van de logistiek en het onderhoud van het terrein, inclusief het prachtige zwembad, garandeert dat alles vlekkeloos verloopt. Morgane en Axelle staan in de frontlinie van onze online aanwezigheid en offertedienst, terwijl ze tegelijkertijd onze sociale media tot leven brengen. Samen vormen zij de hoekstenen van Lozer Lodge, elk met hun eigen talenten die naadloos samenkomen om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

over-img-2

Het Lozer Lodge Team

Ons team, dat als een warme en gastvrije familie samenwerkt, omvat diverse leden die elk bijdragen aan de magie van Lozer Lodge. Dit kan het leiden van de seminaries zijn of de supervisie van onze schoonmaakploegen.
Alles staat in teken van het ontzorgen van klanten.

Bij Lozer Lodge geloven we dat het de mensen zijn die het verschil maken. Ons erfgoed, toegewijde gezin en gepassioneerde team dragen allemaal bij aan de unieke sfeer en gastvrijheid die onze gasten keer op keer ervaren.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons avontuur en samen met ons onvergetelijke herinneringen te creëren.

Laten we momenten maken die we nooit vergeten!